Cihaz Adı : Ultratoraks Marka : IKA Model : T5 Teknik Özellik : Parçalayıcı Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : Diğer |
Cihaz Adı : ROTARY EVAPORATÖR Marka : BUCHI Model : ROTAVAPOR R-3000 Teknik Özellik : Ham yağ tayininde eterin uçurulması Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : Diğer Alım Tarihi : 31/12/1998 |
Cihaz Adı : ANALİTİK TERAZİ Marka : DENVER Model : SI-403 Teknik Özellik : Analitik Terazi Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : BAP Alım Tarihi : 31/12/2002 |
Cihaz Adı : HASSAS TERAZİ Marka : OHAUS Model : PA214C Teknik Özellik : 4 Haneli hassas terazi Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : BAP Alım Tarihi : 31/12/2011 |
Cihaz Adı : PROTEIN YAKMA VE DESTİLASYON ÜNİTESİ Marka : BUCHI Model : KjelFlex K-360 Teknik Özellik : Ham protein tayininde yakılan örnekteki azotun toplanması Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : BAP Alım Tarihi : 31/12/2000 |
Cihaz Adı : ETÜV Marka : WISEVEN Model : WON-105 Teknik Özellik : Kurutma amaçlı, besin değeri analizleri için sabit tartım Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : BAP Alım Tarihi : 31/12/2012 |
Cihaz Adı : BALON ISITICI Marka : WISETHERM Model : WHM12295 Teknik Özellik : TVBN, TMA analizlerinde 500ml balonların ısıtılması Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : BAP Alım Tarihi : 31/12/2012 |
Cihaz Adı : KÜL FIRINI Marka : PROTHERM FURNACES Model : PLF 110/6 Teknik Özellik : Besin değeri analizinde ham kül tayininde Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : BAP Alım Tarihi : 31/12/2013 |
Cihaz Adı : ph-METRE Marka : JENCO Model : 6173pH Teknik Özellik : ph ölçüm aleti Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : BAP Alım Tarihi : 31/12/2012 |
Cihaz Adı : ISITICILI MANYETIK KARISTIRICI Marka : WISESTIR Model : 6MHS3 Teknik Özellik : Isıtıcı özellikle manyetik karışıtırıcı Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : BAP Alım Tarihi : 31/12/2011 |
Cihaz Adı : HOMOJENİZATÖR Marka : RETSCH Model : GM200 Teknik Özellik : ÖRNEK HAZIRLAMA MAKINELERI, BÖLÜCÜ VE PARÇALAYICILAR Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : BAP Alım Tarihi : 31/12/1999 |
Adı | Açıklama | Ekip |
---|---|---|
No records found. |
Adı | Açıklama | Ekip |
---|---|---|
No records found. |
Adı | Açıklama | Ekip |
---|---|---|
No records found. |
Adı | Açıklama | Ekip |
---|---|---|
No records found. |
Adı | Açıklama | Ekip |
---|---|---|
No records found. |
Tip | Adı | Açıklama | Ekip |
---|---|---|---|
Proje (BAP) | Soğuk Depolamada Levrek Balığı Raf Ömrüne Farklı Doz Gamma Işınlamanın Etkisi, | Effect of Different Gamma Irradiation Doses on the Shelf Life of Cold Stored Sea Bass, | Yürütücü/Coordinator: Özkan ÖZDEN |
Proje (BAP) | Mikrodalgada pişirilmiş balıkta Salmonella Enteritidis mevcudiyeti | Survival of Salmonella Enteritidis on fish cooked in microwave. | Yürütücü/Coordinator: Sühendan MOL |
Proje (BAP) | Karideslerdeki Enzimatik Kararmayı Önlemede 4-Hexylresorcinol Uygulamasının İncelenmesi | The effect of 4-Hexylresorcinol treatment for prevention of enzymatic browning in shrimps. | Yürütücü/Coordinator/Supervisor: Özkan ÖZDEN |
Proje (BAP) | Kombine tekniklerin taze su ürünlerinin kalitesine etkisi | The effect of combined techniques in the quality of raw sea foods. | Yürütücü/Coordinator: Nuray ERKAN |
Proje (BAP) | Doğal bitki ekstraklarının su ürünlerinin kalitesi üzerine etkisi | The effect of natural plant extract on the seafood quality. | Yürütücü/Coordinator: Nuray ERKAN |