Cihaz Adı : OTOKLAV Marka : ALP Model : CL-40M Teknik Özellik : Malzeme sterilizasyonu Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : BAP Alım Tarihi : 31/12/2001 |
Cihaz Adı : OTOKLAV Marka : ALP Model : CL-40L Teknik Özellik : Malzeme sterilizasyonu Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : BAP Alım Tarihi : 31/12/2000 |
Cihaz Adı : STOMACHER Marka : IUL Model : Masticator Teknik Özellik : Mikrobiyolojik örneklerin homojenizasyonu Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : Diğer Alım Tarihi : 31/12/1999 |
Cihaz Adı : KARBONDİOKSİT KONTROLLÜ İNKÜBATÖR Marka : HEALFORCE Model : HF90 Teknik Özellik : Anaerobik mikroorganizmaların gelişimi Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : BAP Alım Tarihi : 31/12/2007 |
Cihaz Adı : İNKÜBATÖR Marka : WISECUBE Model : WIG50 Teknik Özellik : Bakteri inkübasyonu Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : BAP Alım Tarihi : 31/12/2010 |
Cihaz Adı : İNKÜBATÖR Marka : WISECUBE Model : WIG50 Teknik Özellik : Bakteri inkübasyonu Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : BAP Alım Tarihi : 31/12/2011 |
Cihaz Adı : İNKÜBATÖR Marka : WISECUBE Model : WIG50 Teknik Özellik : Bakteri inkübasyonu Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : BAP Alım Tarihi : 31/12/2012 |
Cihaz Adı : SOĞUTMALI İNKÜBATÖR Marka : WISECUBE Model : WIR150 Teknik Özellik : Psikrofil mikroorganizmaların inkübasyonu Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : BAP Alım Tarihi : 31/12/2011 |
Cihaz Adı : İnkübatör Marka : NÜVE Model : EN400 Teknik Özellik : Maya ve küflerin inkübasyonu Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : BAP Alım Tarihi : 31/12/2001 |
Cihaz Adı : ANALİTİK TERAZİ Marka : RADWAG Model : WTB2000 Teknik Özellik : Analitik terazi Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : BAP Alım Tarihi : 31/12/2010 |
Adı | Açıklama | Ekip |
---|---|---|
No records found. |
Adı | Açıklama | Ekip |
---|---|---|
No records found. |
Adı | Açıklama | Ekip |
---|---|---|
No records found. |
Adı | Açıklama | Ekip |
---|---|---|
No records found. |
Adı | Açıklama | Ekip |
---|---|---|
No records found. |
Tip | Adı | Açıklama | Ekip |
---|---|---|---|
Proje (BAP) | İstanbul piyasasında soğutulmuş hazır yemek olarak satışa sunulan su ürünlerinin mikrobiyal kalitesinin belirlenmesi | Surveying microbiological quality of chilled ready-to-eat seafood marketed in Istanbul. | Yürütücü/Coordinator: Didem ÜÇOK ALAKAVUK |
Proje (BAP) | Sodyum Laktat, Vakum ve Modifiye Atmosfer ile Paketlemenin Dumanlanmış Alabalıklara İnokule Edilmiş Listeria monocytogenes?in İnhibisyonu Üzerine Etkisi | Effects of sodium lactate, modified atmosphere and vacuum packaging on inhibition of Listeria monocytogenes growth in hot-smoked rainbow trout fillets. | Yürütücü/Coordinator:Yasemin TOSUN |
Proje (BAP) | Bitki Yağlarının Taze Somon Balığındaki Listeria monocytogenes ve Salmonella enteritidis Gelişimi Üzerine Etkisi | Inhibition of Listeria monocytogenes and Salmonella Enteritidis by plant oils in fresh Atlantic Salmons. | Yürütücü/Coordinator: Yasemin TOSUN |
Proje (BAP) | Lüfer Balığında Meydana Gelen Aeromonas Hydrophyila Kontaminasyonunun Tuz ve Asetik Asit ile İndirgenmesi | Inhibition of Aeromonas Hydrophila Contamination Using NaCl and Acetic Acid. | Yürütücü/Coordinator:Didem ÜÇOK ALAKAVUK |
Proje (BAP) | Nisinle Kombine Olarak Kullanılan Muhafaza Tekniklerinin Balığın Dayanım Süresine Etkisi | The effect of nisin-combined preservation techniques on the shelf life of fish. | Yürütücü/Coordinator:Sühendan MOL |