Cihaz Adı : SOUS VIDE PİŞİRİCİ Marka : POLYSCIENCE Model : PRO CHEF Teknik Özellik : Sous vide pişirme tekniği kullanılarak su ürünlerinin hazırlanması Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : Diğer Alım Tarihi : 31/12/2013 |
Cihaz Adı : ISITICI PLAKA Marka : WISETHERM Model : HP-LP Teknik Özellik : HOT PLATE Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : Diğer Alım Tarihi : 31/12/2013 |
Cihaz Adı : BLENDER Marka : BRAUN Model : MULTİQUİCK 5 Teknik Özellik : Parçalayıcı Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : Diğer Alım Tarihi : 31/12/2013 |
Cihaz Adı : BLENDER Marka : WARING Model : COMMERCIAL BLENDER Teknik Özellik : Parçalayıcı Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : Diğer Alım Tarihi : 31/12/2005 |
Cihaz Adı : ETÜV Marka : BINDER Model : ED53 Teknik Özellik : Kurutma fırını Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : BAP Alım Tarihi : 31/12/2004 |
Cihaz Adı : BALON ISITICI Marka : ELEKTROMAG Model : BALON ISITICI Teknik Özellik : TMA, TVBN analizlerinde kullanılır Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : Diğer Alım Tarihi : 31/12/2008 |
Cihaz Adı : BALON ISITICI Marka : WISETHERM Model : WHM12014 Teknik Özellik : 1000 ml balon ısıtıcı Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : BAP Alım Tarihi : 31/12/2011 |
Cihaz Adı : AMONYAK PROBU Marka : ORION STAR Model : A2PH/ISE Teknik Özellik : Ette amonyak değerinin belirlenmesi Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : BAP Alım Tarihi : 31/12/2010 |
Cihaz Adı : Ph-METRE Marka : ORION STAR Model : A2PH/ISE Teknik Özellik : pH ölçen cihaz Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : BAP Alım Tarihi : 31/12/2010 |
Cihaz Adı : HASSAS TERAZİ Marka : AND Model : GX-600 Teknik Özellik : Hassas ölçümler yapan terazi Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : Diğer Alım Tarihi : 31/12/2007 |
Cihaz Adı : SPEKTROFOTOMETRE Marka : LABOMED Model : SPECTRO SC Teknik Özellik : Dalgaboyu ölçümleri Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : Firma Alım Tarihi : 12/08/2014 |
Adı | Açıklama | Ekip |
---|---|---|
No records found. |
Adı | Açıklama | Ekip |
---|---|---|
No records found. |
Adı | Açıklama | Ekip |
---|---|---|
No records found. |
Adı | Açıklama | Ekip |
---|---|---|
No records found. |
Adı | Açıklama | Ekip |
---|---|---|
No records found. |
Tip | Adı | Açıklama | Ekip |
---|---|---|---|
Proje (BAP) | Çipura Balığı?nın (Sparus aurata) Bazı Görsel Kalite Özelliklerinin İmaj Analiz Yöntemi ile Belirlenmesi | The determination of Some Visual Quality Characteristics of Sea Bream (Sparus aurata) by Image Analysis Method. | Yürütücü/Coordinator: F. Gülgün ŞENGÖR |
Proje (AB) | Küçükçekmece Perakende Balık Pazarı?nda AB Standartlarının Uygulanması | Retail Fish Market Implementation of the EU Standards in Küçükçekmece. | Eğitim Danışmanı: F. Gülgün ŞENGÖR |
Proje (BAP) | Kırılmış Buz İçerisinde, Soğuk Depoda Muhafaza Edilen Köpek Balığı (Squalus acanthias) Filetosuna Askorbik Asit, Sitrik Asit ve Tuzun Etkisinin Araştırılması | The Effect of Ascorbic Acid, Citric Acid and Salt on the Quality of Spiny Dogfish (Squalus acanthias) Fillet. | Yürütücü/Coordinator: F. Gülgün ŞENGÖR |
Proje (BAP) | Buzda Depolanan Çipura Balığının Raf Ömrünün Belirlenmesinde Kağıt Kaplamaların ve Akıllı Etiketlerin Etkisinin Araştırılması | Examining the Effects of Food Touch ve Time Temperature Indicators (TTI) Used to Determine the Shelf Life of Sea Bream (Sparus aurata) Stored in Ice. | Yürütücü/Coordinator: F. Gülgün ŞENGÖR |
Proje (BAP) | Mürekkep Balığı?nın (Sepia officinalis,L.) Besin Bileşimi ve Randımanının Belirlenmesi | Determination of Yield and Proximate Composition of Cuttlefish (Sepia officinalis). | Yürütücü/Coordinator: F. Gülgün ŞENGÖR |