Cihaz Adı : VAKUM PAKETLEME MAKİNESİ Marka : VACUUM PACKAGER Model : DZ400 2F Teknik Özellik : Vakum ambalaj makinesi Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : BAP Alım Tarihi : 31/12/2013 |
Cihaz Adı : MAP MAKİNESİ Marka : HENCOVAC Model : E-173 Teknik Özellik : Modifiye atmosfer paketleme makinesi Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : Diğer |
Cihaz Adı : DUMANLAMA FIRINI Marka : MARKASIZ Model : MARKASIZ Teknik Özellik : Su ürünlerinin fümelenmesi Miktar : 1 Cihaz Kaynağı : Diğer Alım Tarihi : 31/12/1999 |
Adı | Açıklama | Ekip |
---|---|---|
No records found. |
Adı | Açıklama | Ekip |
---|---|---|
No records found. |
Adı | Açıklama | Ekip |
---|---|---|
No records found. |
Adı | Açıklama | Ekip |
---|---|---|
No records found. |
Adı | Açıklama | Ekip |
---|---|---|
No records found. |
Tip | Adı | Açıklama | Ekip |
---|---|---|---|
Proje (BAP) | Vakum Ambalajda Pişirilmiş (Sous-vide) Balıkta Kalite ve Raf Ömrünün Belirlenmesi | Determination of the quality and shelf life of sous vide fish. | Yürütücü/Coordinator/Supervisor: Sühendan MOL |
Proje (BAP) | Gökkuşağı Alabalığının (Oncorhynchus mykiss) Protein Kalitesine Stoklama Yoğunluğunun Etkisi | Effect of Stock Density on Protein Quality of Rainbow Trout Oncorhynchus mykiss, | Yürütücü/Coordinator: Özkan ÖZDEN |
Proje (BAP) | Gluten kaplamanın sıcak dumanlanmış balık filetolarında Salmonella inhibisyonunda etkisi | Tlhe effect of gluten coating in the inhibition of Salmonella in smoked fish fillets. | Yürütücü/Coordinator: Nuray ERKAN |
Proje (BAP) | Dumanlanmış balık filetolarında E.coli inhibisyonunda gluten bazlı kaplamaların etkisi | The effect of gluten based coating in the inhibition of E.coli in smoked fish fillets. | Yürütücü/Coordinator: Nuray ERKAN |
Proje (BAP) | Vakumda Pişirme ve Işınlamanın Birlikte Kullanımının balığın Raf Ömrüne Etkisi | Effect of combining sous vide and irradiation technologıes on the shelf life of fish. | Yürütücü/Coordinator: Hande DOĞRUYOL |